Galaxy A80 отримає AMOLED дисплей діагоналлю 6,7 дюйма / фото itc.ua

Компанія Samsung має намір відродити використання камер, що обертаються у своєму майбутньому смартфоні Galaxy A80. Презентація має відбутися в кінці травня, але деякі відомості вже є.

Смартфон Samsung Galaxy A80 отримає AMOLED дисплей діагоналлю 6,7 дюйма і роздільною здатністю 2400х1080 точок, 8-ядерний процесор з частотою 2,2 ГГц, 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, пише itc.ua.

Але найцікавішою його частиною є камера. Вона тут одна і розташована на задній панелі. Камера є потрійною. Потрійний модуль включає 48-мегапіксельний сенсор зі надширококутним об'єктивом (кут огляду 123 градуси, діафрагма f/2.0), 8-мегапіксельний допоміжний модуль і 3D для визначення глибини знімається сцени. Блок камери розташований у модулі-слайдері. Коли модуль піднімається, камера автоматично повертається в фронтальне положення. Таким чином, вдалося відмовитися від використання вирізу в екрані.

Відео дня

Камера отримала ряд цікавих функцій і можливостей. Серед них функція Live Focus для відео, спеціальний режим Super steady для відео і функція Scene Optimizer, яка за допомогою ІІ підбирає оптимальні параметри зйомки для 30 різних сцен.

Додатково повідомляється про наявність батареї ємністю 3700 мАгод, підтримки швидкої зарядки з передачею 25 Вт енергії та функції Intelligent Battery, яка аналізує моделі використання смартфона для оптимізації енергоспоживання.

Офіційна презентація та старт продажів смартфона Samsung Galaxy A80 очікуються 29 травня. Його орієнтовна ціна заявлена на рівні €649. Продажу в Україні стартують в червні за ціною 19999 грн.