Всі інші відділення та кур'єрська доставка зараз працюють у штатному режимі / фото УНІАН

Найбільша українська компанія експрес-доставки посилок "Нова пошта" тимчасово закриває свої відділення в торгово-розважальних центрах у зв'язку із вжиттям місцевою владою карантинних заходів.

Читайте також«Укрпошта» розповіла, як працюватиме під час карантину

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

Зокрема, "Нова пошта" тимчасово закриває чотири відділення в Києві (№322, №138, №261, №164) в Одесі – чотири (відділення №84, №93, №77, №42), в Одеській області – два (№5 у Чорноморську, №3 в Білгород-Дністровському), у Львові – два (№77, №78), в Черкасах – два (№22, №14), у Херсоні – одне (№19), у Вінниці – чотири (№35, №25, №22, №36), у Луцьку – 2 (№6 і №23).

Згідно з повідомленням, "Нова пошта" перенаправляє посилки в інші відділення.

У компанії запевнили, що решта інших відділень та кур'єрська доставка зараз працюють у штатному режимі.

Як повідомляв УНІАН, поштові відділення найбільшої української компанії експрес-доставки посилок "Нова пошта" у Радомишлі Житомирської області, де був зафіксований перший випадок зараження коронавірусом з летальним результатом, працюють у звичайному режимі.

11 березня Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

Пізніше для запобігання поширення коронавірусної інфекції Кабмін прийняв рішення про обмеження пасажирських перевезень на території України, зокрема, введено заборону на залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення, а також на роботу метрополітенів.

Крім того, з 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торгово-розважальні центри, інші установи розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури повинні тимчасово припинити свою роботу. Дозволено надавати послуги з громадського харчування з застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Дозволяється торгівля продуктами харчування, паливом, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна здійснювати банківську і страхову діяльність.