фото The Verge

У канадському онлайн-магазині Google Store ненадовго з'явилося зображення середньобюджетного камерофона Pixel 4a, який все ніяк не вийде.

Читайте такожНа макеті iPhone 12 показали симуляцію нової iOS (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Публікація явно передчасна, але вона виступає ще одним переконливим свідченням того, що смартфон не скасували й найближчим часом він все ж вийде на ринок", - йдеться в повідомленні.

фото The Verge

Зазначається, що спочатку Google планувала анонсувати Pixel 4a в рамках виставки Google I/O 2020. Власне, дату 12 травня на екрані можна розглядати як непряме тому підтвердження. Однак захід було скасовано через пандемію COVID-19.

"За останній час Pixel 4a був сертифікований телекомунікаційними регуляторами декількох країн, включаючи індійський BIS, американський FCC і сінгапурський IMDA. Це також вказує на швидкий анонс, але точна дата і раніше залишається таємницею", - підкреслює видання.

Цікаво, що попередні чутки вказували, що презентація Pixel 4a відбудеться 13 липня. Але замість презентації ми отримали черговий витік. На рендері, який показав Pixel 4a в чорному кольорі корпусу з бірюзовою кнопкою включення і великим квадратним блоком камери з одним модулем. Останні витоки вказували, що Google Pixel 4A вийде лише в чорному кольорі наприкінці жовтня.

До кінця 2020 року також очікується вихід флагманської моделі Pixel 5, про яку зараз ходить багато міфів.