Тестування полягало в послідовному запуску одних і тих самих додатків на обох смартфонах / Ілюстрація REUTERS

В одному з останніх тестів швидкості смартфон Apple iPhone 12 Pro обійшов Galaxy Note 20 Ultra за швидкістю запуску додатків.

Про це повідомляє Wccftech.

Читайте такожiPhone 12: Apple вже продала за попереднім замовленням 2 мільйони смартфонів

Відео дня

iPhone 12 Pro отримав більш сучасний процесор A14 Bionic і на 50% більше оперативної пам'яті в порівнянні з iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. 

Тестування полягало в послідовному запуску одних і тих самих додатків на обох смартфонах. При цьому додатки запускалися у два послідовних проходи. Таким чином, перша серія запусків дозволяла виявити, наскільки швидко процесор і пам'ять справляються з першим завантаженням додатків і виконанням завдань, а під час другого кола оцінювалася здатність пристроїв зберігати додатки в пам'яті та повторно витягувати їх для подальшого використання.

Під час першого проходу запуск деяких додатків швидше відбувався на Galaxy Note 20 Ultra, інших – на iPhone 12 Pro. Але в цілому, смартфон Apple вирвався вперед.

Особливо добре він проявив себе при обробці відео і запуску ігор. З першим колом завдань iPhone 12 Pro впорався за 1 хвилину і 41,12 секунди, а Galaxy Note 20 Ultra – за 1 хвилину і 55,46 секунди. Відставання склало близько 14 секунд. Під час другого кола обидва смартфони дуже швидко витягували додатки з пам'яті. Загальна тривалість двох проходів склала:

iPhone 12 Pro-2 хвилини, 24,11 секунди

Galaxy Note 20 Ultra — 2 хвилини, 41,48 секунди.

Таким чином, під час другого кола відрив iPhone 12 Pro тільки збільшився і досяг 17 секунд, хоча попередня модель погано показувала себе саме на другому колі тестування. Це свідчить про прогрес, якого вдалося досягти інженерам Apple при розробці смартфона нового покоління.

Хронологія подій