Найвигідніші тарифи мобільних операторів в Україні / фото ua.depositphotos.com

У цей непростий час всім хочеться трохи заощадити, а ціни лише ростуть на все. Не стали винятком і мобільні оператори.

УНІАН вивчив, що пропонують українські оператори та які тарифи найвигідніші.

Тарифи Київстар

Компанія Київстар пропонує п'ять мобільних тарифів для абонентів, які отримують послуги мобільного зв'язку за передоплатою.

Відео дня

Найдешевший тариф "Київстар" - "Твій старт". Його вартість становить - 135 гривень на чотири тижні. За ці гроші Ви отримаєте безлімітні дзвінки всередині мережі, 5 Гб Інтернету, а також 100 хвилин на дзвінки на інші мобільні мережі та за кордон - Польщу, Італію, Німеччину, Чехію, Узбекистан, Ізраїль, США, Канаду, Китай та Індію.

Також є у Київстар тариф з безлімітним інтернетом. Компанія може запропонувати тарифний план "Твій максимум". Його вартість 350 гривень за чотири тижні. Крім безлімітного інтернету, абонент отримає безлімітні дзвінки всередині мережі, 300 смс по Україні, а також 300 хвилин на інших операторів, в тому числі і за кордон, а саме Польщу, Італію, Німеччину, Чехію, Узбекистан, Ізраїль, США, Канаду, Китай та Індію.

Тарифи Водафон

Найдешевший тариф "Водафон" - "Джойс". Він коштує 135 гривень на місяць. У тариф включено 10 Гб Інтернету, 1000 хвилин на всі номери по Україні.

Тарифи Водафон з безлімітним інтернетом, як і у Київстар, лише один-Vodafone SuperNet Unlim. Його вартість 300 гривень на місяць. У нього також входить безліміт на дзвінки всередині мережі, 400 хвилин на дзвінки на інші мережі, 50 хвилин на дзвінки в 16 країн, а саме: Великобританія, Греція, Данія, Індія, Іспанія, Канада, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Угорщина, Франція, Чехія і Швеція.

Тарифи Lifecell

Найдешевший тариф Лайфсел - "Просто Лайф". Його вартість 120 гривень на чотири тижні. У тариф включено 8 Гб інтернету, 300 хвилин на всі мобільні номери в Україні і безліміт на дзвінки всередині мережі.

Тарифи Лайфсел з безлімітним інтернетом. Компанія може запропонувати два тарифні плани - "Вільний Лайф" та "Platinum Лайф". Перший тарифний план обійдеться 275 гривень за чотири тижні, а другий – 400 гривень.

При покупці тарифу "Вільний Лайф" абонент також отримає 1600 хвилин на дзвінки по Україні і безліміт всередині мережі.

"Platinum Лайф" же включає безліміт всередині мережі, 3 тисяч хвилин на інші номери в Україні, 50 хвилин на дзвінки за кордон, а також 500 Мб Інтернет в роумінгу.

Вас також можуть зацікавити новини: