Телеканал УНІАН групи 1+1 media починає мовити в HD-якості

1+1 media продовжує реалізацію стратегії розширення портфоліо телеканалів групи у високій якості. З 1 вересня 2020 року до каналів групи, що мовлять в HD, приєднається телеканал УНІАН. Сьогодні телеканал з’явиться в HD-якості у мережі провайдерів програмних послуг і буде доступний підписникам платформ 1+1 video та «Київстар ТБ».

Відтепер в пакетах програмних послуг провайдерів глядачі зможуть дивитися контент, який виходить на телеканалі УНІАН – новинні та аналітичні програми – у кращій якості.

«Для групи 1+1 media та для медіаринку України загалом – це важливий крок на шляху до розбудови платного телебачення. На меті у групи – перевести 7 власних телеканалів 1+1 media до більшої роздільної здатності. Канали у HD-якості – це канали сегменту “Pay TV”, які мають високу якість мовлення, чітке зображення, а також є додатковою вартістю ринку платного телебачення», – коментує Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media.

Відео дня

 «Ми вітаємо долучення телеканалу УНІАН до сім’ї каналів 1+1 media, що мовлять у High Definition. Упевнена, що глядачі, у пакеті яких є наш телеканал, відчувають різницю, переглядаючи програми у HD-версіях, і це дає нам змогу пропонувати ще якісніший та кращий щодо зображення контент», – додає Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих каналів 1+1 media.

Нагадаємо, що раніше до мовлення в HD-якості перейшли такі телеканали групи 1+1 media як 1+1, 2+2, ТЕТ і ПЛЮСПЛЮС. У планах групи 1+1 media – перевести 7 власних телеканалів 1+1 media до більшої роздільної здатності.