У купе немає заднього скла / фото Aston Martin

Компанія Aston Martin розсекретила спорткар DBS GT Zagato, який увійде в лінійку DBZ Centenary Collection.

Читайте такожПерший кросовер Aston Martin отримає V8 найпотужніший в історії компанії (фото)

Автомобіль, побудований на основі серійного Aston Martin DBS Superleggera, отримав кузов в стилі класичного купе Aston Martin DB4 GT Zagato. При цьому машина відрізняється декількома новими технічними рішеннями.

Відео дня

Потужність 5,2-літрового турбованого V12 збільшена з 725 к. с. до 770 к. с., пише kommersant. У ексклюзивного купе своя оптика, особливі колісні диски з кріпленням центральною гайкою і активна решітка радіатора — елемент складається з 108 окремих деталей, які «відкриваються» під час запуску двигуна і «закриваються», коли двигун заглушений.

У купе немає заднього скла. Єдина панель, що включає в себе дах, виконана з вуглепластикового волокна і замість скла встановлена камера, яка передає зображення на дисплей перед водієм. У салоні змінена передня панель, центральний тунель і встановлено нові сидіння. Частина деталей інтер'єру, як і шильдики на кузові, декоровані золотом.

фото Aston Martin
фото Aston Martin

Тираж дорожнього Aston Martin DBS GT Zagato становитиме всього 19 примірників. Автомобіль можна придбати тільки в комплекті з трекових купе Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation.

Поставки DB4 GT Zagato Continuation покупцям почнуться в 4-му кварталі 2019 року, а DBS GT Zagato клієнти отримають тільки в 4-му кварталі 2020 року.