Аеропорт «Одеса» через сильний туман змінив графік прийому і відправки літаків / фото з відкритих джерел

До міжнародного аеропорту «Одеса» третій день поспіль через туман із запізненням прибувають літаки.

Про це УНІАН повідомили в аеропорту.

Зокрема, літак компанії Turkish Airlines зі Стамбула (Туреччина), який очікувався о 9.30, прибув з запізненням га годину. Вчора аналогічний ранковий рейс було скасовано.

Відео дня

Сьогодні також майже на півтори години затримався борт Buta Airways з Баку (Азербайджан), посадка якого планувалася о 9.40, на півгодини - літак МАУ з Борисполя (10.40).

Читайте такожУ Києві через сильний туман знову затримуються авіарейси (відео)

Також відомо про запізнення літака Motor Sich з аеропорту «Жуляни» (11.10), авіакомпанії Atlasglobal UA зі Стамбула (12.00), два рейси з Шарм-ель-Шейха (Єгипет) - Azur Air Ukraine (12.30) і МАУ (19.05).

Крім того, скасовано рейс Turkish Airlines зі Стамбула, посадка якого планувалася о 14.45. Відповідно, не буде вильоту з Одеси до Стамбула, очікуваного о 15.40.

Як заявили УНІАН у аеропорту «Одеса», в кожному окремому випадку рішення про виліт та прибуття приймає певна авіакомпанія.

Як повідомляв УНІАН, 22-23 жовтня міжнародний аеропорт «Одеса» через сильний туман змінив графік прийому і відправки літаків. Багато рейсів було затримано або скасовано. У пасажирських терміналах скупчилося багато людей, які чекали відправки літаків та їх прибуття.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт «Одеса» належить до групи найбільших аеропортів України і пов'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.