Kia готується представити новий кросовер / фото Kia

Південнокорейський виробник Kia готує до прем'єри ще один компактний кросовер. Марка вже подала заявку на реєстрацію імені для новинки. Як очікується, у продаж вона надійде вже у 2020 році.

Читайте такожKia розсекретила нову Optima, яка вперше стала повнопривідною (фото)

Про те, що компанія готується представити новий кросовер, стало відомо в листопаді. Тоді Kia розповсюдила тизер моделі, яка повинна дебютувати на автосалоні в Лос-Анджелесі. Передбачалося, що нею стане особлива модифікація вже відомої на ринку моделі Seltos, але судячи з останніх даних, це буде абсолютно нова модель.

Відео дня

Індійське видання Indian Autoblog з'ясувало, що компанія подала заявку на реєстрацію нового імені Sonet — ймовірно, саме так назвуть кросовер. За попередніми даними, на виставці Auto Expo у Нью-Делі, яка відкриється в лютому 2020 року, публіці покажуть концепт кросовера. При цьому очікується, що зовнішність серійної моделі практично повністю збереже вигляд прототипу, передає motor.ru.

Виробництво новинки налагодять в Індії, але продаватися вона буде не тільки там. Як вдалося з'ясувати журналістам, товарний знак зареєстрували не тільки для внутрішнього ринку, але і для країн Близького Сходу і Азійсько-Тихоокеанського регіону.

Побудують позашляховик на тій же платформі, що і компактний кросовер Hyundai Venue. Його представили в квітні 2019 року на автосалоні в Нью-Йорку.