Мати кандидата у президенти України Володимира Зеленського Римма поскаржилася на те, що її сина безпідставно поливають брудом.

Свою думку жінка озвучила у коментарі "Громадському". "Я зараз захворіла і з цими виборами почуваюся так погано. І вже цей бруд не можу чути... Ми з чоловіком не можемо це переносити. Він — чесний порядний хлопець. Те, що він заробив, він заробив своєю працею, гроші. Це ж він не крав. Скажіть, скільки можна поливати брудом людину?.. Ну, ви мені дайте відповідь! По цих всіх каналах один лише бруд ллють! Ну, вигідно це, я вважаю, Порошенку... Так він же просто знищує його! Якась повинна бути культура у людини! Хіба так можна поводитися?", — обурилася мама Зеленського.

Читайте такожПорошенко може прийти до Зеленського на стадіон 19 квітня, але вже знайшов причину відмовитись

Крім того, вона запевняє, що її син має чітке уявлення про майбутнє нашої країни.

"По-перше, він хоче, щоб закінчилася війна. Ну, це ж неможливо, щоб стільки дітей в Україні загинули! Не в силах це продовжувати, скільки ж він може продовжуватися, цей бруд?! Він закінчив школу з двома четвірками, інститут. Він же юрист за освітою, а не артист. Він юрист! Невже ви його вважаєте таким дебілом і дурнем? Він завжди допомагав людям, завжди брав участь у школі. Можете навіть класного керівника запитати. Як можна так людину нищити?", — обурилася мати кандидата у президенти.

Жінка запевнила, що Зеленський йде у політику не заради грошей.

"Йому не потрібні гроші, повірте. Як президент він буде отримувати менше, ніж він отримує. Він просто хотів, щоб в Україні все змінилося, щоб молодь не виїжджала, щоб молодь була на місцях. Гроші йому не треба, він заможна людина... Просто він не може дивитися, як у нас люди живуть. У нас пенсіонери отримують копійки. Пенсію отримають, а ліки не можуть купити... Корупція за корупцією! Понабивав всі кишені собі цими грошима і все, що діється, це жах якийсь!", — підсумувала мати Зеленського.

Раніше повідомлялося, що у першому турі виборів президента України переможцем майже у всіх регіонах, за винятком західного, став шоумен Володимир Зеленський.