В кінці Зеленський різко завершив розмову / Фото з відкритих джерел

Між кандидатами в президенти Володимир Зеленський і Петром Порошенком сталася суперечка в ефірі "Право на владу" на "1+1".

Читайте такожВідео, в якому Зеленського збиває вантажівка, "тягне" на кримінальне покарання - Аваков

"Вас не перебивав народ п'ять років, дайте мені сказати. Пан Порошенко, послухайте мене", - сказав Зеленський Порошенко. Під час розмови вони перебивали один одного і не могли прийти до згоди щодо остаточної дати дебатів.

Відео дня

Порошенко намагався дебатувати під час ефіру: "Я хотів би, щоб ви мали можливість почути відповідь. Дебати - це, коли я Вас послухав, а Ви слухаєте мене. Пане Зеленський, дайте можливість відповісти. Інакше це не дебати". Потім наполягав провести дискусію 14 квітня на стадіоні, а 19 - на "Суспільного".

Втім, його опонент наполягав на тому, що дебати відбудуться тільки 19 квітня на НСК, а ефірі не дебати. "Ще раз підкреслюю: 19 квітня на НСК "Олімпійський" будуть дебати. Ви хочете зараз, але я Вас запрошую 19-го. Я закінчу через п'ять років, а Ви закінчите 22-го числа", - заявив він.

В кінці Зеленський різко завершив розмову. "Зараз я закінчу. 19-го числа на НСК "Олімпійський". Крапка. До побачення", - заявив він.

Як повідомляв УНІАН, президент прийшов в ефір програми з ініціативою провести дебати в ефірі програми "Право на владу" з іншим кандидатом Володимиром Зеленським.