Глядачів пускатимуть на стадіон із 16.30 / фото УНІАН

Формат передвиборчих дебатів між двома кандидатами у Президенти України досі не затверджений.

Відомо лише, що вони розпочнуться на НСК Олімпійський о 19:00, передає ТСН.

Досі невідомо, хто буде ведучим. Організатори розглядають кілька варіантів: це можуть бути журналісти, яких затвердили як ведучих дебатів на "Суспільному" - Мирослава Барчук та Павло Казарін.  Або ж це буде двоє ведучих з комерційних каналів, яких пропонує кожен штаб.

Відео дня

Наразі розглядають участь ведучої ICTV Олени Фроляк та ведучого телеканалу "Україна" Олега Панюти. ТСН запитала в Олени Фроляк, чи отримувала вона запрошення, ведуча щиро здивувалась і відповіла: жодних пропозицій не було. Так само несподіванкою ця інформація стала для Панюти.

На стадіоні вже монтують сцени. Саме місце проведення дебатів  охоронятимуть десять тисяч правоохоронців. Територію вже перевірили рятувальники, медики та нацгвардійці. У штабі Зеленського повідомили, що поширили понад 10 тисяч квитків. Глядачів пускатимуть на стадіон із 16.30.

Досі точились суперечки між штабами про те, як розсадити людей. За останньою інформацією, вони таки дійшли згоди. Сектори будуть заповнені навпіл прихильниками кандидатів.

Читайте такожНа дебатах між Зеленським і Порошенком на "Олімпійському" очікують до 60 тисяч людей - Аваков

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Увечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. 

За даними обробки 100% електронних протоколів ЦВК Зеленський набрав 30,24%, а Порошенко - 15,95%  голосів виборців. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента. 

15 квітня у штабі Порошенка повідомили, що між представниками НСК "Олімпійський" і штабами кандидатів досягнуто домовленості про оренду стадіону для проведення дебатів 19 квітня. Увечері того ж дня Зеленський записав нове відеозвернення, в якому розповів про старт розповсюдження квитків на дебати.