ЦВК прийняла рішення передрукувати бюлетені для п'яти ОВО / фото УНІАН

Центральна виборча комісія прийняла рішення здійснити передрукування виборчих бюлетенів для голосування у п’яти одномандатних виборчих округах (ОВО).

Як повідомили у Відділі взаємодії із ЗМІ Секретаріату Комісії, ЦВК прийняла рішення здійснити передрукування виборчих бюлетенів з виборів народних депутатів України для голосування в ОВО № 26, 68, 72, 119, 134 на позачергових виборах народних депутатів України.

Читайте такожПарламентські вибори 2019: у ЦВК назвали вартість одного бюлетеня

Відео дня

Таке рішення прийнято у зв’язку з реєстрацією постановою ЦВК від 3 липня 2019 року № 1470 кандидата в народні депутати України Островського Н.І., який балотується в ОВО № 119 у порядку самовисування, та скасуванням реєстрації кандидатів у народні депутати України в кількох ОВО.

Крім того, встановлено, що ЦВК та державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» за участю контрольної комісії за виготовленням виборчих бюлетенів забезпечують знищення раніше виготовлених виборчих бюлетенів для голосування в ОВО № 26, 119, 134, що знаходяться на зазначеному підприємстві, та виборчих бюлетенів для голосування в ОВО № 68, 72, повернутих Державним підприємством спеціального зв’язку для знищення.