ЦВК отримала оригінали протоколів ще від семи ОВК / УНІАН

Центральна виборча комісія прийняла оригінальні протоколи про підсумки голосування на позачергових парламентських виборах від 34 окружних виборчих комісій.

Читайте такожNew York Times: Нова влада в Україні зіштовхнеться зі старими завищеними очікуваннями

Як повідомляє прес-служба ЦВК, сьогодні після перерви в засіданні комісія продовжила приймати та оголошувати протоколи окружних виборчих комісій про підсумки голосування у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та протоколи ОВК про підсумки голосування в одномандатному окрузі на позачергових парламентських виборах.

Відео дня

Для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято відповідні протоколи від ОВК семи територіальних виборчих округів: № 38 (Дніпропетровська область), № 63, (Житомирська область), № 77 (Запорізька область), № 130 (Миколаївська область), № 133 (Одеська область), № 194 (Черкаська область), № 218 (місто Київ).

Таким чином, станом на 16:00 24 липня комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від 41 ОВК. У засіданні ЦВК оголошено перерву.

Нагадаємо, за даними опрацювання 99,55% електронних протоколів, партія «Слуга народу» продовжує лідирувати на парламентських виборах в Україні.