У Мукачеві на окрузі Балоги скасували перерахунок голосів / фото УНІАН

Центральна виборча комісія України скасувала повторний перерахунок голосів на виборчій дільниці № 69 з центром у м.Мукачево, на якій під час позачергових парламентських виборів переміг Віктор Балога.

Про це повідомила Громадянська мережа ОПОРА на своїй сторінці в Facebook.

«На Мукачівській ОВК 69 відмінено повторний перерахунок голосів…Його скасувала ЦВК. У суботу перерахували лише 4 ДВК, виявлено певні розбіжності», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

В ОПОРІ додали, що у засіданні ОВК №69 оголошено чергову «технічну» перерву до 09.00 понеділка.

Станом на 18.00 27 липня у ОВК №69 повторно перерахували результати на 4 із 133 дільниць.

Читайте такожУ Житомирській області на одному з округів перерахують голоси

На офіційному сайті ЦВК опубліковано відповідну постанову за номером 1830 від 27 липня 2019 року «Про окремі питання встановлення підсумків голосування в одномандатному виборчому окрузі № 69 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року».

Як повідомляв УНІАН, 24 липня окружна виборча комісія №69 ухвалила рішення про перерахунок голосів по одномандатному виборчому округу на усіх 133 дільницях.

Відповідну заяву до ОВК подав кандидат у народні депутати Балога.

Він, за даними опрацювання 100% протоколів, переміг в даному окрузі з результатом - 35,81% голосів виборців свого основного суперника - кандидата від партії «Слуга народу» Едгара Токара, за нього віддали голоси 34,47% виборців.

22 липня в партії «Слуга народу» заявили про намір оскаржувати результати голосування на дострокових виборах до Верховної Ради в десяти округах, де зафіксовані найбільші порушення під час голосування. Серед них – округи №68 та №69, що на Закарпатті.