Також комісія зареєструвала кандидатів у депутати Київської міської ради \ фото УНІАН

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала Миколу Томенка, Олександра Омельченка, Сергія Гусовського, Юрія Левченка та Олександра Попова кандидатами на посаду Київського міського голови.

Читайте такожВ Україні за добу відкрито 15 кримінальних проваджень за фактами порушень виборчого законодавстваВідповідні постанови оприлюднені на офіційній сторінці КМТВК на сайті Київради.

Томенко балотується на посаду мера столиці від партії «Громадський рух Миколи Томенка», Омельченко – від партії «Єдність», Гусовський – партії «За майбутнє», Левченко – від партії «Команда Левченко «Народовладдя», Попов – від партії «Опозиційна платформа – За життя».

Відео дня

Також комісія зареєструвала кандидатів у депутати Київської міської ради від партій «Громадський рух Миколи Томенка», «За майбутнє», «Команда Левченко «Народовладдя», «Єдність», ОПЗЖ та «Перемога Пальчевського».

Раніше Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатами в мери столиці на виборах 25 жовтня Андрія Пальчевського (висунутий партією «Перемога Пальчевського»), Ірину Верещук (від партії «Слуга народу»), Віталія Кличка (від партії «УДАР») і Михайла Поживанова (від Радикальної партії Олега Ляшка), Сергія Притулу («Голос»), Олексія Кучеренка («Батьківщина»), Єгора Фірсова («Екологічна альтернатива») і самовисуванку Діану Гранцеву.

Новини по темі: