Брюссель. 11 жовтня. УНІАН. Генеральний директор телеканалу TVi Микола Княжицький розповів депутатам Європарламенту про ситуацію з TVi.
Як передає власний кореспондент УНІАН в Брюсселі, про це він сказав сьогодні на прес-конференції.
“Я зустрічався з багатьма людьми, це і керівництво Європарламенту, і представники різних політичних груп”, - сказав він.
“Я наголошував на тому, що чесність виборів залежить і від того, на скільки влада виконає обіцянки про вільне розповсюдження інформації”, - додав М.Княжицький.
Генеральний директор телеканалу також повідомив, що після вчорашнього втручання прем’єр-міністра України Миколи Азарова у справу, лише одна кабельна мережа з міста Шепетівка вирішила повернути TVi до трансляції в своїй кабельній мережі.
Як повідомляв УНІАН, в останні кілька місяців триває масове відключення телеканалу TVi з трансляції в кабельних мережах України.
10 жовтня прем’єр-міністр України Микола Азаров звернувся до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення разом з кабельними операторами переглянути принципи формування пакетів на користь вітчизняних телеканалів, в тому числі і TVi.