Star Wars Jedi: Fallen Order не дістанеться передплатникам EA Access / playstation.com

Видавець Electronic Arts спільно зі студією Respawn Entertainment оголосили про те, що передплатники сервісів Origin Access і EA Access не отримають ранню демоверсію Star Wars Jedi: Fallen Order.

Розробники заявили, що прийняли таке рішення, тому що бояться спойлерів, які можуть просочитися в інтернет до старту продажів. Реліз Star Wars Jedi: Fallen Order намічений на 15 листопада.

Читайте такожАвтори Star Wars Jedi: Fallen Order заборонили публікацію рецензій критиків до початку продажів грі

Замість демоверсії розробники оголосили, що передплатники EA Access отримають знижку в 10% на передзамовлення гри та два ексклюзивні косметичні предмети — для корабля героя та для його дроїда-помічника. Крім того, навіть після релізу володарі EA Access не зможуть випробувати проект в рамках цього сервісу.

А ось передплатникам Origin Access Premier дістанеться не просто повна версія, а Deluxe-видання Star Wars Jedi: Fallen Order. Місяць преміальної підписки Origin Access обійдеться гравцям в $15.

Про що Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order – це action-adventure від третьої особи у всесвіті Зоряних Воєн. Дії «Полеглого ордена» розгорнутися після подій третього епізоду кіносаги «Зоряні війни». Головним героєм гри стане молодий падаван Кел Кестис, якому вдалося вижити після знищення Ордену джедаїв».

Геймплей Star Wars Jedi: Fallen Order

Попередня загрузка Star Wars Jedi: Fallen Order вже стартувала.