Star Wars Jedi: Fallen Order хвалять за сюжет і візуальні ефекти / gamespot.com

Сьогодні, 15 листопада, відбувся реліз Star Wars Jedi: Fallen Order – довгоочікуваної гри за мотивами всесвіту «Зоряних війн».

Сюжет

Дії «Полеглого ордена» розгортаються після подій третього епізоду кіносаги «Зоряні війни». Після оголошеного імператором Палпатином «Наказу 66» більшість джедаїв було вбито, і головний герой гри, молодий падаван Кел Кестіс, побоюючись за своє життя, змушений піти у підпілля. В ході гри герой повинен завершити своє навчання та оволодіти світловим мечем. У пригодах Кестісу допомагає наставниця — лицар-джедай, а також дроїд BD-1.

Геймплей Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order – перші відгуки

На агрегаторі рецензій Metacritic думки про гру Star Wars Jedi: Fallen Order переважно позитивні – у гри 90 балів від критиків і 8.4 бали від гравців на ПК, а також 84 бали від критиків і 7.9 – від геймерів на PS4.

За що хвалять і за що лають

В цілому Star Wars Jedi: Fallen Order хвалять за сюжет, цікавий геймплей і візуальні ефекти. А от лають гру переважно за технічні помилки.

Відгуки критиків

«Star Wars Jedi: Fallen Order - мрія багатьох фанатів «Зоряних війн». Гра чудово поєднує в собі відмінний геймплей з дослідженнями, головоломками та особистою історією. На жаль, деякі технічні та графічні проблеми трохи псують загальне позитивне враження», - пише PC Games

«Star Wars Jedi: Fallen Order сповнена чудових боїв, чудових візуальних ефектів з гідною історії, але технічні проблеми дуже помітні, щоб їх ігнорувати», - пише портал God is a Geek.

«Star Wars Jedi: Fallen Order дуже близькі до того, щоб стати цього року кращою грою в жанрі екшн, але все псують проблеми з ритмом оповідання та безліч технічних проблем», - USgamer.

Відгуки гравців про Star Wars Jedi: Fallen Order

«Це мрія, яка збулася», - ділиться враженнями xboxfreak.

«Сподобалися захоплюючі бої, відмінна кастомізація, хороший сюжет, гарна графіка, дизайн рівнів і штучний інтелект. Вороги на високих рівнях складності стають розумнішими, а не просто отримують більше здоров'я. Не сподобалося як виглядають моделі персонажів, а також маленька кількість контенту для эндгейма. Але в цілому відмінна гра. Рекомендую. Це моя особиста гра року», - говорить гравець під ніком Gangstub2450.

«Нудно і безліч багів. Найгірший екшн цього покоління», - пише Sakux.

«Якщо вам подобається Tomb Rider, вам сподобається ця гра», - зазначає Toadsta.

Star Wars Jedi: Fallen Order вже можна придбати на PS4, Xbox One і ПК. На комп'ютерах гру можна придбати в Origin, Steam і Epic Games Store — за покупку в останньому геймери отримають костюм імперського штурмовика для Fortnite. Акція діє до 30 листопада 2020 року.