Astralis - чемпіони світу з Counter-Strike: Global Offensive / Hellraisers.pro

Кіберспортивна організація Astralis Group, що володіє данською командою Astralis наступного тижня, 9 грудня, планує розмістити свої акції на фондовій біржі Nasdaq. Таким чином компанія стане першою організацією в історії кіберспорту, яка розмістила свої акції на біржі.

Як повідомляє Bloomberg, команда Astralis планує залучити на IPO $18-22 млн (125-150 млн данських крон). Ціна розміщення складе 8,95 крони за акцію. Глава Astralis Group Микола Ніхольм впевнений, що IPO буде успішним. За його словами, інвестори з Європи і Азії вже подали заявок на суму близько $8 млн. «Ми вважаємо, що сьогодні закладається основа деяких з найбільш цінних і знакових брендів за останні 10 років», — зазначив Ніхольм.

Хто такі Astralis

Astralis – чемпіони світу по грі Counter-Strike: Global Offensive. Команда була утворена у 2016 році і встигла виграти чотири великих чемпіонату з CS:GO, тричі виступити в Києві на StarLadder i-League StarSeries і заробити в загальній складності близько $7,4 млн призових.

Astralis на турнірі

Нагадаємо, за оцінками експертів, до 2022 році світовий ринок кіберспорту буде генерувати близько $2 млрд прибутку, а його аудиторія зросте до 595 мільйонів.