Гра Fortnite / epicgames.com

Професійний гравець у Fortnite Айдан Конрад, у якого 1,4 млн передплатників на Twitch завдяки грі зміг оплатити студентський кредит своєї матері. Про це він повідомив прямо під час свого стріму.

Як зазначає портал The Loadout, за свою кар'єру в Fortnite Айдан Конрад заробив понад $160 тисяч призових, включаючи $50 тисяч за виступ на Fortnite World Cup, де він посів 37 місце. Крім того, гравець отримує дохід зі своїх трансляцій і є партнером стримингового Twitch.

Саме під час однієї зі своїх трансляцій Айдан перервав гру та подзвонив матері, щоб повідомити про те, що погасив її банківську позику на навчання. Спершу вона не повірила його словам, але потім зраділа і розплакалася.

Відео дня

Гравець не уточнив, яку саме суму довелося повернути банку, щоб погасити кредит на навчання. Однак зазначив, що це не його заслуга, а заслуга його глядачів. Адже саме завдяки його передплатникам це стало можливим.

Що таке Fortnite

Fortnite – це популярна багатокористувацька онлайн гра в жанрі королівської битви, де велика кількість гравців з мінімальним набором спорядження на обмеженій мапі повинна знайти зброю і знищити супротивників.