Останнє доповнення до гри вийде 11 лютого / metrothegame.com

Українські розробники зі студії 4A Games випустять сюжетне доповнення «Історія Сема» для гри Metro Exodus 11 лютого. Про це у своєму акаунті в Twitter повідомив російський видавець гри, компанія «Бука».

«Просто і без зайвих слів: додаток «Історія Сема» для Metro Exodus вийде 11 лютого 2020 року», - написали представники компанії. Однак незабаром пост був видалений.

Раніше цю дату на своєму офіційному сайті називали й самі розробники, але згодом видаляли цю інформацію. Однак сьогодні, після витоку інформації від видавця студія 4A Games все ж вирішила офіційно підтвердити дату виходу останнього оновлення.

Відео дня

Нагадаємо, останнє доповнення під назвою «Історія Сема» розповість про Сема — колишнього морського піхотинця з охорони американського посольства в Москві, який намагається дістатися додому в США. Сем залишить поїзд «Аврора», на якому герої подорожували по зруйнованій Росії і в пошуках шляху додому потрапить у Владивосток. Розробники минулої осені вже показували кадри з доповнення, в якому можна було побачити зруйнований Золотий міст Владивостока. 

Про що Metro Exodus

Metro: Exodus – це третя частина українського шутера від першої особи заснованого на серії романів Дмитра Глухівського. Дія гри відбувається у 2035 році на території Росії, яка була зруйнована в результаті ядерної війни понад 20 років тому. Головний герой Артем, з групою рейнджерів ордена «Спарти» вирушає у подорож з метрополітену Москви на модифікованому поїзді «Аврора» та їде далеко на схід у пошуках нового місця для життя.