The International - головний турнір із Dota 2 / reddit.com

Мерія Києва підтримала ідею проведення в столиці України головного турніру по Dota 2 – The International 2021.

Про це у своєму акаунті в Twitter розповів один з найпопулярніших коментаторів по Dota 2 - Віталій v1lat Волочай.

«Провели сьогодні зустріч в мерії Києва. Ідея подати заявку на проведення The International 2021 отримала підтримку від міста, і ми будемо активно працювати разом з мерією і робочою групою, для того, щоб привезти TI туди, де йому давно пора побувати», - написав V1lat.

Слова Волочая про переговори в столичній мерії підтвердив київський блогер Олександр Барабошко. «Київ буде подавати заявку на Євробачення у світі кіберспорту — один з найпотужніших світових турнірів по дисципліні Dota 2 – The International 2021. Призовий фонд минулого року склав 32 мільйони доларів. В цьому році турнір приймає Стокгольм. Понад 15 тисяч квитків вже розпродано», - написав Олександр на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, цього року The International 2020 пройде у Швеції з 18 по 23 серпня. Мер Стокгольма Ганна Кеніг Йерльмюр вже назвала майбутні змагання "святом неймовірної сили професійної Dota 2".

Крім того, наприкінці лютого компанія Valve почала приймати заявки на організацію The International 2021 від міст зі всього світу. Для проведення змагання потрібно надати криту майданчик місткістю не менше 15 тисяч осіб, а також виконати ряд інших умов. Проекти від адміністрацій приймаються до 31 березня.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Ігри.