Штаб-квартира компанії в Токіо / wikipedia.org

Компанія Sony заснувала благодійний фонд в розмірі 100 мільйонів доларів для допомоги постраждалим від коронавіруса.

Про це Sony Corporation повідомила на своєму офіційному сайті.

Як відзначили в компанії, їх фонд буде надавати підтримку в трьох сферах: охорона здоров'я, шкільна освіта та індустрія розваг.

Відео дня

Наприклад, Sony виділить 10 мільйонів доларів, які будуть спрямовані у фонд солідарності COVID-19, що діє за підтримки ВООЗ та ООН. Кошти також підуть в такі некомерційні організації, як "Лікарів без кордонів" та ЮНІСЕФ.

Оскільки через закриття шкіл на карантин діти втрачають можливість отримувати освіту, Sony вивчить способи застосування своїх технологій для дистанційного навчання. В цьому питанні компанія буде співпрацювати з педагогами.

Крім того, Sony має намір знайти спосіб підтримати індустрію розваг, куди входять музика, кіно та розробка відеоігор. Компанія розуміє, що працівники цієї сфери постраждали через закриття кінотеатрів, перенесення виставок і скасування концертів.

Нагадаємо, раніше студія Rockstar Games заявила про те, що з 1 квітня по 31 травня буде жертвувати 5% від доходів з внутрішньоігрових покупок в GTA Online та Red Dead Online на підтримку постраждалих від пандемії коронавіруса.