Marvel's Avengers виходить 4 вересня на консолі та ПК / фото Square Enix

Бета-версія Marvel's Avengers, ігри за мотивами коміксів про Месників, стала найбільш завантажуваною в історії PlayStation. Повноцінний реліз супергеройського екшену відбудеться 4 вересня на PS4, Xbox One та ПК.

Про це компанія Square Enix повідомила на своїй сторінці в Twitter.

Про перше досягнення "Месників" Square Enix відзвітувала у Twitter / скріншот

"Героїчне досягнення – бета-версія Marvel's Avengers стала найбільш завантажуваною в історії PlayStation. Вітаю нашу команду", – говорить видавець.

Бета-тестування гри проходило протягом трьох тижнів серпня. За цей період Marvel's Avengers випробувало понад 6 мільйонів гравців. Однак видавець не повідомив скільки з них було користувачів PlayStation 4.

Геймплей Marvel's Avengers

Що таке Marvel's Avengers

  • Marvel's Avengers – це супергеройський екшн від студії Crystal Dynamics та видавця Square Enix.
  • За сюжетом Месники розпадаються через трагічні події. За кілька років супергероям доведеться об'єднатися знову, щоб протистояти глобальній загрозі. Крім сюжетної кампанії у грі буде кооперативний режим для чотирьох користувачів.
  • Першим персонажем, якого додадуть в гру стане лучниця Кейт Бішоп. Вона учениця Кліфа Бартона на прізвисько Соколине око.
  • Людина-павук також стане додатковим персонажем Marvel's Avengers. Його додадуть в гру на початку 2021 року, але тільки на консолі PlayStation.
  • Наприкінці 2020 року Marvel's Avengers вийде на консолі нового покоління – PlayStation 5 та Xbox Series X.