Фестиваль" День танкіста" пройде 13 вересня / фото wargaming.net

Цієї неділі, 13 вересня, пройде онлайн-фестиваль "День танкіста" від творців World of Tanks. Під час заходу розробники проведуть два кіберспортивних змагання: "Клановий суперкубок" та "Сталевий мисливець 2020. Турнір блогерів". Компанія Wargaming розкрила подробиці змагань.

"Клановий суперкубок"

Цей турнір розпочнеться 13 вересня о 17:00. У ньому битимуться кращі гравці Європи та СНД-регіону, що представляють клани MERCY та FAME.

"Сталевий мисливець 2020. Турнір блогерів"

Читайте такожЧитери, італійські танки та версія для слабких ПК. Автори World of Tanks відповіли на 10 питань про гру

Відео дня

Під час фестивалю пройде фінал турніру "Сталевий мисливець 2020". У ньому на окремому сервері битимуться між собою 20 блогерів. Вони розіграють призовий фонд у розмірі 500 тисяч грн. Змагання розпочнеться о 19:00.

Подивитися трансляцію "Дня танкіста" можна буде тут.

Глядачі також зможуть поборотися за призи та взяти участь в особистому заліку. Зареєструватися для участі потрібно на сайті World of Tanks. Прийом заявок закінчиться 13 вересня о 23:59.

Правила участі в особистому заліку:

  • Взяти участь може будь-який гравець, у якого за плечима 1 тисяча і більше боїв.
  • Всім учасникам буде доступне одне спеціальне бойове завдання, виконувати яке можна буде щодня з 11:00 до 23:59 в період з 16 до 20 вересня.
  • Виконувати завдання потрібно на техніці VIII рівня у випадкових боях і поза взводом.
  • Гравці, у яких за плечима від 1000 до 9999 боїв потраплять до другого дивізіону.
  • Ті "танкісти", які награли понад 10 тисяч боїв потраплять у перший дивізіон. Він буде розділений на три групи в залежності від позиції гравців у рейтингу.
  • Всім учасникам особистого заліку розробники рекомендують записувати реплеї своїх боїв – їх можуть запросити після завершення змагання.

Всі, хто виконає умови особистого заліку, отримають святкові написи, емблеми, декалі та медаль. А ось кращим учасникам дістанеться преміальна техніка і золото.

Крім того, до 14 вересня користувачі можуть придбати для World of Tanks святкові набори на честь "Дня танкіста".

Про фестиваль "День танкіста"

Фестиваль "День танкіста" у 2019 році / wargaming.net
  • "День танкіста" – це щорічний фестиваль, який проводиться творцями World of Tanks у Мінську.
  • З 2017 року фестиваль став офіційним міським святом в Мінську, на який щорічно збирається понад 100 тисяч відвідувачів.
  • Крім турнірів і спілкування з розробниками, на фестивалі часто виступають відомі артисти, серед яких The Offspring, Воплі Відоплясова, 5'Nizza та інші.
  • У 2020 році через пандемію коронавірусу захід було вирішено перевести в онлайн-формат.