A Plague Tale: Requiem / фото Gaming Trend

Asobo Studio і Focus Entertainment продовжують активно розповідати про пригодницьку гру A Plague Tale: Requiem напередодні релізу. Розробники опублікували черговий трейлер, який присвятили арбалету. Цієї зброї не було в A Plague Tale: Innocence, тому вона стане однією з особливостей продовження.

У першій частині франшизи Аміція користувалася лише пращею для усунення ворогів. А в продовженні арсенал поповниться арбалетом, який відрізняється підвищеною потужністю. Розробники порівняли дві зброї у свіжому ролику. Кидок каменю за допомогою пращі не здійснює ніякого ефекту на противника у важкій броні. Але якщо вистрілити в такого ворога з арбалета, то він звалиться на землю.

Звичайних стражників зброя дозволяє вбивати з одного пострілу. А якщо використовувати вогняні болти, коли противник стоїть в калюжі масла, то можна влаштувати добрячу пожежу. Арбалет також потрібен для взаємодії з оточенням, наприклад, при необхідності закріпити мотузку на балці. Тобто зброя буде застосовуватися для вирішення просторових головоломок.

A Plague Tale: Requiem — основні подробиці

  • Події в сиквелі розвиваються після історії Innocence. Головні герої вирушили в південні регіони Франції, але через хворобу Гуго їм знову довелося виживати посеред чуми.
  • Основна ціль в Requiem — пошуки загадкового острова. Паралельно Аміціі належить битися з ворожими солдатами і дізнатися таємницю родового прокляття.
  • Геймплей у другій частині поліпшили і збагатили новими механіками. Наприклад, у Аміціі з'явилося більше пристосувань для відволікання уваги і усунення супротивників. Гуго отримав свою роль в бою — він вміє сканувати місцевість за допомогою щурів і показувати розташування ворогів.
  • A Plague Tale: Requiem вийде 18 жовтня 2022 року на ПК, PlayStation 5, Xbox Series X, Series S і Nintendo Switch (хмарна версія).

Вас также могут заинтересовать новости: