The Last of Us Part II вийде 19 червня на PS4 / eurogamer.it

Сьогодні, 12 червня, компанія Sony зняла заборону на попередні огляди екшену The Last of Us Part II. У зв'язку з цим на агрегаторі рецензій Metacritic стали з'являтися перші оцінки одного з найбільш очікуваних ексклюзивів PlayStation 4.

Читайте такожБеззаперечний шедевр чи повний провал. Огляд The Last of Us Part II

На сайті Metacritic враховано вже 79 рецензій від різних видань. Велика частина рецензентів поставила другій частині The Last of Us від 90 до 100 балів. В результаті середня оцінка гри на Metacritic склала 96 балів. Таким чином The Last of Us Part II посіла третє місце серед найбільш високо оцінених ігор на PlayStation 4. Вище неї на Metacritic оцінили лише Red Dead Redemption 2 та Grand Theft Auto V. Обидві гри отримали 97 балів зі 100 можливих.

УНІАН також пройшов The Last of Us Part II та поставив екшену 10 балів з 10 можливих. Нашу рецензію на гру можна прочитати тут.

Трейлер The Last of Us Part II

Нагадаємо, реліз The Last of Us Part II відбудеться 19 червня ексклюзивно на PlayStation 4. Перша частина гри вийшла у 2013 році на PS3. На агрегаторі Metacritic гра отримала 95 балів від критиків та 9,1 бала від геймерів.