Дата виходу The Lord of the Rings: Rise to War невідома / twitter.com

За мотивами культового роману «Володар перснів» вийде мобільна стратегія The Lord of the Rings: Rise to War.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомила компанія WB Games.

Читайте такожПрезентація PlayStation 5 стала найпопулярнішою ігровою трансляцією в історії YouTube

Відео дня

Як зазначили розробники, в стратегії The Lord of the Rings: Rise to War з'являться всі знакові персонажі з оригінальної трилогії. Дії в грі розгортаються в Третю Епоху Середзем'я. Вона почалася з перемоги Останнього союзу людей та ельфів над Сауроном. Ця епоха характеризувалася поступовим згасанням ельфійської культури та повільним відновленням влади Саурона. Закінчилася епоха від'їздом Фродо та Більбо у Валінор.

Дата виходу The Lord of the Rings: Rise to War невідома. Розробники також не повідомили на яких саме мобільних платформах гра буде працювати.

Нагадаємо, раніше студія Daedalic Entertainment презентувала власну гру за мотивами культового фентезі Джона Рональда Руела Толкіна – The Lord of the Rings: Gollum. Головним героєм стане Голлум. Дії гри розгорнуться після того, як хоббіт Смеагол став одержимий Перснем Всевладдя, але до того, як він зустрівся з Більбо Беггінсом. Розробники обіцяють у грі «унікальну механіку роздвоєння особистості», а також просторі локації, які були натхненні малюнками самого Толкіна. The Lord of the Rings: Gollum вийде у 2021 році на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X.