Vigor вийде на PS4 цієї осені – 25 листопада / фото vigorgame.com

Онлайн-шутер від компанії Bohemia Interactive, який спочатку створювався для Xbox One вийде на консолі сімейства PlayStation наприкінці цього року.

Як повідомив видавець Bohemia Interactive, реліз версії шутера для PlayStation 4 відбудеться вже 25 листопада. А на PlayStation 5 гра вийде пізніше – "в період свят 2020 року".

"Ми отримали нескінченну кількість запитів від ігрового співтовариства з проханням випустити Vigor для PlayStation", – заявили в Bohemia Interactive.

Трейлер Vigor для PlayStation

Про що Vigor

  • Vigor – це онлайн-шутер від третьої особи, створений студією Bohemia. Дії гри розгортаються в альтернативному світі на території Норвегії після ядерної війни. Гравці б'ються між собою в багатокористувацьких боях, розрахованих на 8-16 осіб. Крім сутичок у Vigor потрібно займатися крафтом і будівництвом власної бази.
  • Vigor вийшов у 2019 році на Xbox One. За минулий рік в нього зіграло 3,7 мільйона осіб. Цього року видавець Bohemia Interactive оголосив про реліз шутера на інші платформи, а також про перехід гри на умовно безкоштовну модель поширення.
  • Так, Vigor на Nintendo Switch перейде на free-to-play модель вже 23 вересня.