Екс-регіонал Андрій Шипко / фото УНІАН

Колишній регіонал Андрій Шипко став виконувачем обов’язків Національного інституту раку.

Про це йдеться на сайті Інституту.

Рішення було прийнято на вченій раді медустанови. До нього посаду займав Олександр Яцина.

Відео дня

Призначення Шипка прокоментувала нардеп від партії Голос Ольга Стефанишина.

Читайте такожПри Національному інституті раку створено пілотне відділення онкопсихології

«Сьогодні в Національному інституті раку свою роботу починає екс-регіонал Андрій Шипко. Буде директором. Призначив його Максим Степанов», - написала вона у своєму Facebook.

Також вона опублікувала фотографію 2013-року із засідання Верховної Ради, на якій, «не маючи жодних на те повноважень, він «рішає» питання "ліцензування медпрактик"».

фото Ольга Стефанишина

«Сьогодні по-тихому і без зайвого шуму міністр віддав один із ключових медичних закладів країни у руки Андрія Шипка. Щорічний бюджет Інституту 220 мільйонів гривень. Додатково Інститут має 1.5 мільярди на ремонт і створення клінічної бази цього року. Ними пан Шипко буде розпоряджатися на пару з міністром Степановим», - додала вона.

Нардеп від «Голосу» також нагадала про те, що Шипко голосував за «диктаторські закони 16 січня», є фігурантом корупційних розслідувань, був заступником Юрія Вілкула (батька екс віце-прем'єр міністра України уряду Азарова - Олександра Вілкула) в Дніпропетровській обласній раді і 15 років працює винятково на державних посадах, має розкішні будинки, квартири, багато нерухомого майна та елітних авто.

Вас також можуть зацікавити новини: