Іванчук Максим Сергійович

Максим Сергійович Іванчук вважається одним з найпопулярніших і затребуваних пластичних хірургів в Україні. В його клініці естетичної хірургії оперували не лише прості пацієнти, які хотіли змінити щось у своїй зовнішності, але і знаменитості. Серед його пацієнтів можна побачити модель Олену Омовіч, колишню солістку групи "Гарячий шоколад" Катерину Раскову та футболіста української збірної Марлоса Ромеро.

Сьогодні у Іванчука понад 100 тисяч активних підписників в Інстаграмі. Щодня він виставляє нові пости із зображенням своїх пацієнтів і результатами проведених операцій. Ми зібрали свій топ кращих фотографій за останній місяць, які зібрали найбільшу кількість лайків та коментарів.

На четвертому місці розташувався пост про ринопластику та лифтинг обличчя. Він зібрав 2601 лайк. На фото зображена пацієнтка до і після пластики. Максим Іванчук написав, що операцію ліфтингу нижньої третини обличчя він проводив по власно розробленої методиці, яка виключає будь-які розрізи на обличчі. Доктор попередив, що ліфтинг проводиться тільки з комплексом інших втручань, а саме: ліпосакція з обрисом нижньої виличної області, моделювання підборіддя, часткове видалення грудок Біша, виділення кута молодості.

Відео дня
Повна закрита ринопластика / instagram.com/dr.ivanchuk

Пост на третьому місці зібрав майже три тисячі лайків. У ньому пластичний хірург показав, як виглядає груди пацієнтки після заміни старих імплантів на ендопротези нового покоління. Раніше у дівчини стояли імпланти на 315 мл. Після проведеної операції пацієнтка отримала нові - на 450 мл. Також Іванчук вказав, що додатково була проведена процедура підтяжки та корекції ареол. За словами доктора, змінити зовнішній вигляд дівчини вдалося за 100 хвилин. У коментарях підписникии відзначають якісну роботу. Всі зійшлися на думці, що нова форма грудей виглядає набагато привабливіше попередньої.

Реендопротезування грудей 315 на 450 мл + підтяжка і корекція ареол / instagram.com/dr.ivanchuk

На другому місці пост, в якому Максим Іванчук також поділився результатами проведення операції за авторською методикою моделювання обличчя. Фотографія зібрала 3074 позначки "Подобається". Доктор розповів, що тривалість даної процедури склала 145 хвилин. Остаточний результат перевтілення пацієнтки можна буде побачити через 12 місяців після проведення операції.

Перше місце заслужено займає пост Максима Сергійовича, на якому він зображений зі своєю пацієнткою - артисткою Катериною Расковою. Знімок зібрав 4145 лайків. Колишня солістка "Гарячого шоколаду" приїхала в клініку Іванчука на огляд і консультацію до лікаря. Пластичний хірург ніжно підписав фото: "З коханими пацієнтами".

Максим Іванчук із пацієнткою Катериною Расковою / instagram.com/dr.ivanchuk