Психологи пояснили, чим небезпечні контакти з колишнім партнером \ фото ua.depositphotos.com

Багато жінок після завершення відносин продовжують спілкуватися з колишнім партнером. Їм здається, що в цьому немає нічого поганого, але це не так. Психологи розповіли про те, чому забороненодружити з колишніми.

По-перше, таким чином жінка суперечить сама собі. Жінка розлучилася, але постійно перебуває поруч з колишнім чоловіком — зустрічається, спілкується, ділиться емоціями і почуттями. Якщо це відбувається вкрай рідко, і пара просто вирішили залишитися друзями, це нормально. Якщо ж пара під дружбою маскуєте щось інше, це вийде жінці боком, пише nashamama.

Крім цього, жінка не зможе почати нові відносини. Дуже складно увійти в нормальні відносини з новим чоловіком, коли на горизонті постійно з'являється колишній. Він і зовсім може почати заважати жінці, ревнуючи до нового обранця. Жоден чоловік не захоче будувати відносини з жінкою, яка постійно спілкується з колишнім.

Відео дня

Читайте такожПсихолог порадила, як забути колишнього партнера

До того ж сама жінка будете ревнувати його, якщо екс-чоловік перший знайде нову пасію. Таке буває не завжди, але в переважній більшості випадків. Виходи два — або перервати дружбу і показати чоловіку, що жінка ревнує, або тримати все в собі, що не найкраще для здоров'я.

Також, спілкуючись з колишнім, жінка може втратити подруг. Якщо жінка підтримує дружні стосунки з колишнім, її друзі можуть дивитися на це негативно. Якщо жінка станете багато часу проводити з колишнім, вважаючи за краще бути з ним ніж з друзями, останні точно на це образяться.

Словом, у дружби з колишнім одні мінуси. При цьому абсолютно не важливо, чи жінка все ще його любить, чи почуття зникли. Краще звести зустрічі і спілкування з ним до мінімуму, тому що так буде краще для всіх, особливо для жінки.

Вас також можуть зацікавити новини