При розлученні жінка відчуває жаль \ фото ua.depositphotos.com

Розлучення — не найприємніша річ. Особливо для тих, хто нещодавно клявся один одному у вічній любові. Часто партнери думають, що краще б взагалі ніколи не зустрічали один одного і не одружувалися.

Заміжжя є серйозним і відповідальним кроком, але іноді дівчата (як, втім, і молоді чоловіки) ставляться до нього легковажно. І потім так само легковажно розлучаються, зіткнувшись з першими труднощами в сімейному житті.

При розлученні жінка відчуває жаль. Також її турбують і інші речі. Одна з них - що буде зі спільною дитиною після розлучення.

Відео дня

Перша думка, яка приходить в голову жінці, це думка про те, як буде жити її дитина після розлучення. І неважливо, скільки років дитині. Син або дочка, які стали свідками розставання батьків, починають пристосовуватися до того, що доводиться бігати від тата до мами. Іноді відносини з батьком сходять нанівець, і це не може не турбувати дитину. Вона вчиться жити в незвичних і складних для себе обставинах.

Читайте такожЗастосовуйте жіночу хитрість: сексолог пояснила, як дівчині відповідати на питання про попередніх сексуальних партнерів

Якщо розведеній дівчині потрібно буде піти на роботу, а до цього вона сиділа вдома з малюком, для дитини це стане ще одним стресом. Будь-яка мати переживає, як відреагують на це діти, чи не позначаться зміни на їх поведінці і психіці.

Ще одне питання - де взяти гроші. Розлучаючись, чоловіки і жінки ділять майно. Якщо хтось заробляв у шлюбі більше, а хтось менше, може виникнути безліч спірних питань. Жінки часто є тільки домогосподарками і мамами, а чоловіки залишають їх ні з чим, аргументуючи це словами про те, що дружина не працювала.

Втім, підхід до фінансів в кожній родині різний. Якщо сімейні пари об'єднують свої доходи (навіть якщо дружина не працює), то після розлучення доводиться ділити нажите.

У будь-якому випадку після розставання жінці доведеться шукати роботу. Вона боїться, що не зможе забезпечити собі гідний рівень життя або взагалі влаштуватися на роботу, якщо до цього сиділа вдома.

Я зовсім одна - і справа навіть не в пошуках нового партнера, а в тому, що жінки, зазвичай, втрачають більшу частину своїх друзів через зайнятість або народження дитини.

Як тепер спілкуватися з колишнім чоловіком. Рідко коли партнерам вдається зберегти дружні стосунки. Але якщо після розлучення колишні кохані ненавидять один одного, а у них є спільні діти, то спілкуватися все одно доведеться. І це викликає у жінок тривогу, що зрозуміло. Візити колишнього чоловіка не є приводом для свята.

А чи не поспішили ми розлучитися. Над відносинами потрібно працювати. Особливо якщо чоловік і жінка одружені. І, звичайно, людину, з якою тривалий час живеш під одним дахом, не просто викинути з голови. Після розставання жінки часто думають про те, чи не прийняли вони поспішного рішення. Може, потрібно було спробувати ще раз? Але вже занадто пізно.

Як би не складалися стосунки з чоловіком, жінка повинна гарно обміркувати кожен свій крок, щоб ні про що не шкодувати. Шлюб вимагає терпіння, зусиль і любові. Втім, якщо жінка відчуваєте, що втомилася від сімейного життя або її чоловік аб'юзер, то і мучити себе не варто, пише Ukr.Media.

Вас також можуть зацікавити новини