Коли ми починаємо відносини, очікуємо, що партнер прийме нас з усіма особливостями \ фото: ua.depositphotos.com

Для того, щоб вибудувати хороші відносини з хлопцем, потрібно розуміти чого він хоче. Але іноді це зробити непросто, особливо дівчатам, які не мають достатнього досвіду в сфері відносин з протилежною статтю.

Читайте також"Він мене не кине": психолог пояснила, чи врятує ваш шлюб народження дитиниВидання cosmo.com.ua виділило п'ять основних речей, розуміння яких збільшить шанси на успішні відносини.

Розуміння їхніх життєвих позицій і цілей

Відео дня

Коли ми починаємо відносини, очікуємо, що партнер прийме нас з усіма особливостями і поглядами. Наприклад, не буде переконувати змінити мегаполіс на провінційне місто, звільнитися з не найцікавішою, на його думку, роботи і знайти іншу або частіше проводити час разом, а не зависати в залі. Чоловіку також, як і жінці, важливо, щоб його любили як особистість зі своїми позиціями і життєвими цілями, а не перекроювали за власними мірками.

Бути в курсі всього, що відбувається у відносинах

Чоловік має право знати, де ти і з ким проводиш час, які у тебе відносини з родичами і що вони про нього думають, чому ти ображаєшся і які пози любиш в сексі. Це потрібно, щоб робити відносини більш гармонійними, комфортними і приємними для обох партнерів. А значить, на ці теми потрібно говорити не тільки тоді, коли з'являються питання, а й просто так. Щодня за сніданком, прогулянкою або спільним відпочинком. Тоді недомовок, а значить, і проблем не буде.

Фізичної та емоційної вірності

З першим пунктом все зрозуміло. Проте сьогодні психологи все частіше говорять, що люди готові пробачити фізичну зраду, але не емоційну. Що це? Наприклад, ти перебуваєш у відносинах, але більшу частину часу проводиш з другом, а не хлопцем. Чатишся з ним в месенджерах, ходиш в бар, вибираєш подарунки мамі. Якщо коханий не проти такого спілкування, добре, але якщо він про це не в курсі, спілкування явно можна вважати зрадою. Причому навіть більш серйозною, ніж просто секс. Він буває через зайвий келих вина, а емоційна близькість завжди зважена.

Повага до його особистого простору

Заняття спортом, поїздки з друзями в Одесу на вихідні, походи в лазню, відривання на картингу і просто наодинці пити ввечері пиво. Твій хлопець, як і ти, заслуговує робити те, що приносить йому задоволення без тебе і навіть не питаючи твого дозволу. Так, його будь-яке проведення часу може обговорюватися, але без ультиматумів і маніпуляційних питань "а як же я?" Краще займи час, коли хлопець зустрічається з друзями, посиденьками з подругами або походом в СПА.

Адекватне ставлення до його близьких і друзів

Ти не зобов'язана любити друзів коханої людини і запрошувати їх додому на всі свята, але і забороняти хлопцю спілкуватися з ними права теж не маєш. Те ж стосується і родичів, якими б дивними вони не були. Нехай хлопець називає їх, як хоче. Ти при цьому повинна дотримуватися нейтралітету, інакше колись можеш потрапити в незручну ситуацію.

Новини по темі