Названі фрази, через які варто задуматися про продовження відносин \ фото ua.depositphotos.com

Необов'язково чекати серйозних сварок і скандалів, щоб покинути партнера. Для цього достатньо і однієї фрази. Хоча в них немає нічого жахливого, вони сигналізують про наближення неприємностей.

Читайте такожНазвані чотири вагомі причини для розлученняЯкі саме це фрази, розповіло видання cosmo.com.ua.

"Ти пам'ятаєш, ким до мене була?"

Яке чоловік має право дорікати в минулому і так сильно звеличувати себе? Навіть якщо ти живеш в квартирі партнера, він повністю тебе забезпечує, так грубити — цілковите невігластво. Якби не зустріч з хлопцем і, можливо, спільне рішення будувати відносини саме таким чином, цілком ймовірно, ти б досягла куди більше нього. 

Відео дня

"Поки ще рано знайомитися з батьками"

Якщо ви тільки почали зустрічатися, то так, він правий. Якщо ви вже разом півроку, а чоловік приховує близьких, то це дивно. Пояснень такій поведінці три. Перше - його батьки не найчудовіші люди, і хлопець боїться, що після знайомства ти вирішиш його кинути. Друге пояснення - у рідних з твоїм коханим погані відносини або, можливо, вони зовсім з ними не спілкуються. Але тоді потрібно зрозуміти причину. Третє і найнеприємніше пояснення -хлопець не планує з тобою майбутнє, тому не хочеться потім виправдовуватися перед сім'єю.

"Колишня хоча б мізки не виносила"

Сам факт порівняння з екс - це найгірше, що може зробити будь-яка людина для нинішніх відносин. Що б не сталося, не потрібно говорити дівчині такі слова. Це свідчить, що хлопець постійно пам'ятає і думає про колишню, а значить, не зовсім чесний у своїх почуттях. Можливо, їх і зовсім немає. Ось і привід для розставання. Звичайно, чоловік може незабаром просити вибачення і виправдовуватися, що ляпнув про колишню зопалу або пожартував, але злі люди найчесніші.

"Так, мама була права-господиня з тебе так собі…"

Який дорослий чоловік буде приплітати в свої відносини сім'ю? Тим більше ще й тикати тебе в те, що мама в курсі всіх подій і нюансів. Так чинить або несформована особистість, або абьюзер. В обох випадках з хорошого тільки те, що ти вчасно поставила діагноз і не встигла врости в сімейне життя з купою комплексів і підбитою нервовою системою.

"Тобі не здається, що ти занадто багато витрачаєш?"

Якщо в місяць на догляд за собою, одяг і відпочинок ти не віддаєш багато грошей, то чому хлопець до тебе чіпляється? А якщо віддаєш, але при цьому сама заробляєш і забезпечуєш свої потреби, поготів. Буває так, що на початку відносин саме чоловік пропонує оплачувати всі витрати коханої, а потім обурюється, що вона дуже багато витрачає. В такому випадку хлопець в принципі не повинен звинувачувати тебе. Або ж спочатку йому варто об'єктивно пояснити, чому зараз потрібно урізати певні витрати.

Новини по темі