Є певні ознаки, які вказують, що чоловік не любить жінку \ фото ua.depositphotos.com

Часто в стосунках жінки ідеалізують партнера. Вони закривають очі на недоліки і шукають любов там, де її немає. Але є підказки, з допомогою яких можна зрозуміти, що чоловік вас не любить.

Можливо, він вас не любив ніколи або розлюбив недавно. Але правда така, що без взаємної любові хороших відносин не вийде. І краще завершити їх, ніж страждати довгі роки.

Ознаки, що вказують на нелюбов. Йому все одно на безпеку. Наприклад, жінка повертається одна додому пізно ввечері. Чоловік, який любить свою жінку, піклується про неї. Якщо він дізнається, що їй може загрожувати хоч найменша небезпека, він потурбується про жінку. В іншому випадку, він її не любить.

Відео дня

Читайте такожВ Австралії виплачуватимуть компенсації за розрив аб'юзивних стосунків

Не цікавиться жінкою. Він не дзвонить і не пише. Може він дуже зайнятий? Не підживлюйте ілюзій. Таким може бути один день або два. Люблячий чоловік знайде час подзвонити. В іншому випадку йому просто не цікаве життя жінки.

Немає інтиму. Партнери сплять в одному ліжку, але не можуть згадати, коли у них востаннє була близькість. Таке може тривати деякий час. Винен не важкий робочий тиждень, а відсутність любові.

Він скупитися. Чоловік не хоче оплатити навіть каву жінки. У нього настільки низький заробіток або він просто не любить жінку.

Він грубить жінці. Він дозволяє собі жартувати над жінкою так, що вона день проводить в сльозах. Це вказує на те, що чоловік не любить жінку. Грубість, неприємні слова і приниження не говорять про любов. Краще піти від такого чоловіка, пише nashamama.

Вас також можуть зацікавити новини