УНІАН

В Одесі на площі біля будівлі мерії понад 500 чоловік одночасно робили зарядку з нагоди Всесвітнього дня здоров'я, який відзначається 7 квітня.

Читайте такожВ Одеському госпіталі будуть працювати мобільні групи, які надають правову допомогу воїнам АТО

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на Думській площі, біля будівлі мерії, відбувся загальноміський флеш-моб під гаслом «В здоровому тілі — здоровий дух», приурочений до Всесвітнього Дня здоров'я.

Відео дня

Незважаючи на дощову погоду, всі присутні одночасно зробили фіззарядку. П'ять інструкторів, в числі яких – викладач Одеського державного університету внутрішніх справ, що перебували на ганку мерії, решта – на площі.

Серед учасників акції були школярі, студенти, депутати Одеської міської ради, представники громадських організацій. До людей, спеціально прибув для участі в зарядці, приєдналися також випадкові перехожі.

Зарядка, яка тривала більше 40 хвилин, полягала в розминці (20 хвилин), після якої послідували більш складні вправи: стрибки, віджимання тощо

Як пояснили УНІАН у прес-службі мерії, в акції, яка проводиться в місті вперше, міг взяти участь будь-який бажаючий. Мета заходу - покращення здоров'я та настрою, а також – боротьба з депресією та ін.