У Польщі українка народила на заводі та намагалася вбити немовля / фото michael baumann via flickr.com

У Польші під Любліном українка народила прямо на підприємстві з переробки овочів і фруктів, після чого намагалася позбутися дитини.

Як повідомляє "Польське радіо", жінка відійшла від конвеєра і пішла до туалету. Після того, як вона довго не поверталася, її почала шукати сестра, яка знайшла породілля закривавленою в туалеті. Інші працівниці знайшли у пластиковій ємкості дитину.

Читайте такожЕкстремальні пологи на Херсонщині: 17-річна дівчина народила дитину у вуличному туалеті (відео)

Відео дня

Новонароджена дівчинка спочатку не подавала ознак житя, але потім відкрила очі і почала дихати. Немовля доставили до лікарні.

Проти українки Люблінська прокуратура розпочала слідство у справі спроби вбивства дитини.

"Попередня правова кваліфікація, прийнята районним прокурором, - це спроба вбивства. Тим не менше, маючи на увазі обставини, в яких це сталося, а саме під час пологів, можливо під впливом того, як вони протікали, з медичної точки зору тут можуть мати місце різноманітні явища, що свідчать про стан неосудності породіллі, що вимагатиме оцінки судового експерта. Також прокурор повинен мати на увазі обставину упривілейованого типу вбивства", - розповів прокурор Пьотр Сітарський.

Як повідомляв УНІАН, 10 липня в Одеській області померла новонароджена дівчинка, її залишили на підвіконні у пологовому будинку.