Посадовця знайшли в гаражі / Ілюстрація ТСН

На Житомирщині у місті Іршанськ вчинив самогубство працівник підприємства «Валки-Ільменіт».

Як розповіли УНІАН  у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області, повідомлення про смерть людини надійшло до поліції вчора.

"Правоохоронці, що виїхали на місце події, виявили мертвим у гаражі жителя Іршанська. Також є підстави стверджувати, що чоловік скоїв самогубство. Наразі за цим фактом проводиться перевірка”, - розповіли у поліції.

Відео дня

Наразі точну причину смерті чоловіка встановлюють експерти, оскільки тіло загиблого було направлено на судово-медичну експертизу. За попередніми даними, слідів насильства на тілі чоловіка не знайшли.

Читайте такожУ Києві викрали бізнесмена і вимагали 50 тисяч доларів викупу - поліція

Загиблим виявився працівник ТОВ "Валки-Ільменіт", розповіли кореспонденту УНІАН на підприємстві. Там уточнили, що  загиблий не займає там керівної посади.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Житомирської облради Віталій Науменко,” у загиблого не могло бути ворогів, він не пив, навіть не палив. Родина нормальна, троє діток.... Люди кажуть, що він посварився з керівництвом підприємства, після цього його добу шукали, бо не вийшов на роботу».

Водночас, як передає кореспондент УНІАН, останнім часом у житомирських ЗМІ всіляко обговорюється питання діяльності ТОВ "Валки-Ільменіт" (заводу Дмитра Фірташа - УНІАН). Так, окремі журналісти не виключають, що це пов'язано з тим, що на наступне пленарне засідання Житомирської облради 31 травня планується розгляд  резонансного питання щодо надання ТОВ "Валки-Ільменіт" у користування понад 100 га лісу для видобутку ільменіту.

Як повідомляв УНІАН, 15 травня у м. Бердичів Житомирської області знайшли повішеним тренера футбольного клубу «Фортуна» Сергія Корнійчука.