Маючи можливість надати потерпілим першу допомогу, викликати лікарів та поліцію, винуватець втік з місця ДТП / Фото don.gp.gov.ua

У Слов'янську до 9 років позбавлення волі засуджено колишнього правоохоронця за скоєння ДТП з трьома жертвами.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Донецької області, Слов'янський міськрайонний суд встановив, що 1 серпня 2015 року близько 19.45 30-річний старший дільничний інспектор Святогірського МВС Слов’янського відділу міліції рухався автомобілем Toyota Prado по автодорозі с. Богородічне Слов’янського району, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Skoda Octavia. 60-річний водій Skoda Octavia загинув на місці, а 59-річна жінка та її 10-річний онук, які перебували в цьому автомобілі, померли у лікарні.

Читайте такожУчасник гурту Ріаnобой потрапив у страшну аварію в центрі Києва (фото)

Відео дня

Також доведено, що маючи можливість надати потерпілим першу допомогу, викликати лікарів та поліцію, винуватець втік з місця ДТП.

Кримінальне провадження було відкрито за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо воно спричинило загибель кількох осіб) та ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки. Вирок набуде законної сили після розгляду в апеляційній інстанції.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно в окупованому Криму п'яний даішник влаштував ДТП: загинула жінка і однорічна дитина.