Відповідні перевірки, за даними ДСНС, почалися в столиці сьогодні / фото УНІАН

У Києві рятувальники розпочали перевірки найпростіших споруд цивільного захисту міста для укриття населення.

Читайте такожВ Україні всі підрозділи МВС переведені на посилений варіант несення служби

Як повідомили на сайті ДСНС, останніми днями почастішали випадки звернення громадян та представників ЗМІ до Головного управління з приводу неточностей місць розташування найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення в Києві на інтерактивній карті, що була складена у КМДА.

Відео дня

"На спільній нараді рятувальних служб та представників місцевої влади за ініціативою Головного управління ДСНС України у м. Києві було вирішено розпочати перевірки найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення, їхній технічний стан, наявність вказівних табличок, інформаційних табличок з номерами телефонів відповідальних осіб та відповідність місць розташування об’єктів з інтерактивною картою Google", - йдеться в повідомленні.

Відповідні перевірки, за даними ДСНС, розпочались у столиці сьогодні.

"Так, рятувальники разом з представниками органів місцевої влади спускаються в підземний простір столиці для огляду місць укриття. У разі виявлення порушень чи розбіжностей розташування об’єктів з інтерактивною картою представниками органів місцевої влади такі порушення фіксуються і в найкоротші терміни повинні бути усунені", - додали в ДСНС.