Загиблих та постраждалих немає / фото прес-служба ДСНС області

Сьогодні, 23 січня, у центрі Дніпра троє хлопців кинули «коктейль Молотова» у магазин одягу, внаслідок чого у бутіку виникла пожежа.

Як повідомляє прес-служба ДСНС області, о 00:42 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у торгівельно-діловому комплексі, що розташований на Катеринославському бульварі у Шевченківському районі міста Дніпро.

Займання виникло на першому поверсі шестиповерхової будівлі у магазині з продажу одягу. Вогнем знищено товар (одяг) та меблі всередині магазину на площі 20 м.кв. Пожежу локалізовано о 01:01 та ліквідовано о 01:12. Загиблих та постраждалих немає. На даний момент причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

фото прес-служба ДСНС області

За даними «Інформатора», в поліцію зателефонувала дівчина і повідомила, що троє хлопців підпалили магазин.

Читайте такожУ Вінниці горів гуртожиток транспортного коледжу, є постраждалі

За словами очевидиці, вона стояла на вулиці недалеко від магазину з подругою, в якийсь момент до них підбігли троє хлопців зі словами «дівчата, біжіть». Після цього невідомі попрямували до бутіку «Symbol», розбили вікно молотком і кинули «коктейль Молотова». Після цього хлопці втекли, а поліцейські, які прибули на місце події, викликали пожежників.

Пізніше стало відомо, що злочинці втекли в бік вулиці Виконкомівської. За попередніми даними, їх було троє, і один з них одягнений в чорну куртку. Наразі правоохоронці займаються пошуком зловмисників.

Як повідомляв УНІАН, 31 грудня у Дніпрі під час пожежі в житловому будинку рятувальниками було врятовано дві особи та десять людей евакуйовано.