Правопорушник почав стріляти з пістолету в бік автобусу / фото прес-служба поліції області

У селищі Нова Водолага Харківської області у вівторок, 22 січня, чоловік розстріляв автобус з людьми, внаслідок чого поранення отримали четверо осіб.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Поліцейські затримали на місці 56-річного правопорушника. За попередніми даними, між ним та 63-річним водієм автобусу стався конфлікт з приводу блокування останнім його автомобіля «Тойота» на паркувальному майданчику біля крамниці. Під час з’ясування стосунків правопорушник почав стріляти з пістолету в бік автобуса, в результаті чого розбилося скло. Також він поранив перехожого. Після цього між потерпілими та правопорушником виникла бійка.

Відео дня

Читайте такожСтрілянина і сльозогінний газ у Херсоні: стали відомі подробиці інциденту (фото)

В результаті події до лікарні потрапили 64-річний водій автобусу із забоєм обличчя, 41-річний пасажир автобусу із забоєм голови, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та 39-річний випадковий перехожий, який отримав закриту черепно-мозкову травму, забій та опік черевної стінки. Після огляду лікарями троє чоловіків були відпущені додому.

56-річний правопорушник госпіталізований до хірургічного відділення медичного закладу із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забиттями.  

Поліцейські вилучили з місця події травматичний пістолет, набої та гільзи. Встановлено що чоловік мав дозвіл на зброю.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Правопорушнику повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.