На даний час тривають слідчі дії \ фото УНІАН

В Одесі правоохоронці припинили роботу студії, яка транслювала порнографічний контент через інтернет.

Читайте такожПоліція у Львові закрила мережу порностудій

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, напередодні викрито групу осіб, які на території Одеської області, за допомогою мережі інтернет, організували виготовлення та розповсюдження відеопродукції порнографічно характеру.

Відео дня

Зокрема, учасники угруповання підшукали приміщення й облаштували його відеокамерами, за допомогою яких здійснювалося пряме транслювання на спеціально створений сайт.

«На цьому сайті за грошову винагороду, яке зловмисники отримували з допомогою електронного «гаманця», вони транслювали статеві акти в режимі реального часу», - повідомили в главку.

Під час проведення відповідних процесуальних заходів встановлено місце виготовлення відеопродукції порнографічного характеру. Також проведено обшуки, під час яких виявлено та вилучено електронні пристрої і техніку, що підтверджують злочинну діяльність.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 301 Кримінального кодексу ("виготовлення та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру").

Спецоперація проводилася працівниками управління боротьби з торгівлею людьми, регіонального главку Нацполіції, слідчими Хмельницького відділення поліції (Малиновський район Одеси) під процесуальним керівництвом прокуратури № 2 Одеси.

На даний час тривають слідчі дії.