Патрульні висадили висадили чоловіка на під’їзді до Вишгорода / фото facebook.com/zborik14

Патрульні поліцейські у Києві після затримання молодого чоловіка, який неадекватно поводився та був агресивно налаштований, висадили його на трасі під Києвом, однак на ранок місцеві знайшли його труп.

Про це повідомляє Національна поліція України на своїй сторінці у Facebook.

Там розповіли, що 17 лютого патрульні прибули на виклик та за допомогою спецзасобів затримали молодого чоловіка, який поводився неадекватно та, ймовірно, перебував під дією токсичних або наркотичних речовин.

Відео дня

Читайте такожПоліцейський, який бив ногами лежачого активіста C14, ходить на роботу – речник МВС

"Надалі патрульні виявили, що чоловік проживає у місті Вишгороді та прийняли рішення відвезти його до місця проживання. У зв’язку з тим, що чоловік постійно намагався вийти з машини та не бажав їхати додому, патрульні висадили його з машини на під’їзді до міста Вишгорода. На ранок місцеві мешканці знайшли труп. За попереднім оглядом судово-медичного спеціаліста – людина померла від переохолодження", - зазначили у поліції.

За фактом цієї події Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу та оголосило про підозру трьом патрульним поліцейським через перевищення службових обов’язків, які призвели до тяжких наслідків. Їм загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі.