На Львівщині у ДТП постраждало четверо осіб / фото УНІАН

У Сколівському районі Львівщини внаслідок зіткнення рейсового автобуса «Еталон» з мікроавтобусом та легковиком з травмами госпіталізовано чотирьох осіб.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 28 лютого о 12.10 в одному із сіл Сколівського району.

Читайте такожУ Чернівецькій області в лікарні помер 24-річний поліцейський, який постраждав у ДТП

Відео дня

Згідно з повідомленням, зіткнулись автомобілі Fiat Dukato, яким керував 54-річний житель Закарпаття, рейсовий автобус «Еталон», за кермом якого перебував 58-річний житель Сколівського району та мікроавтобус Mercedes Sprinter під керуванням 27-річного жителя Івано-Франківщини.

Внаслідок зіткнення отримали травми четверо осіб – пасажир рейсового автобуса та троє пасажирів мікроавтобуса Mercedes Sprinter.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Як уточнили УНІАН у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, автопригода сталася у селі Дубина на автодорозі Київ – Чоп.

«Житель села Минай Ужгородського району Закарпатської області, керуючи автомобілем Fiat Dukato та рухаючись в напрямку Києва, під час обгону створив аварійну обстановку попутному рейсовому автобусу «Еталон» сполученням «Завадка – Стрий» під керуванням жителя Львівщини, який був позбавлений технічної можливості відреагувати на аварійну обстановку і зіткнувся із задньою частиною автомобіля Fiat Ducato, що призвело до відкидання автобуса на зустрічну смугу руху та ще одного зіткнення із зустрічним автомобілем Mercedes Sprinter під керуванням жителя села Тисів Болехівського району Івано-Франківської області», - зазначається у повідомленні.

В результаті ДТП пасажир автобуса та троє пасажирів мікроавтобуса з травмами різного характеру були доставлені до Сколівської ЦРЛ.

Обставини події встановлюються.