На Харківщині помер хлопчик, якого відлупцював рідний батько / фото dnepr24.com.ua

На Харківщині поліція розслідує смерть 7-річного хлопчика, тіло якого виявили 1 березня в смт Шевченкове.

На обличчі дитини були виявлені тілесні ушкодження, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Як з'ясували правоохоронці, хлопчик мешкав разом з батьком, матір'ю та 8-річною сестрою. Родина перебуває на обліку у службі в справах сім'ї та молоді.

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині судитимуть вчителя, який побив другокласника

"В ході досудового розслідування встановлено, що 24 лютого родина знаходилися вдома. Діти не слухались. Батько накричав на сина, а потім розсердився та вдарив рукою по потилиці. Від удару хлопець впав та вдарився головою об залізну стійку ліжка, яке знаходилося в дитячій кімнаті. Після чого він почав погано ходити, весь час лежав на ліжку та скаржився на головний біль. 1 березня дитині стало зле, він почав задихатись та втратив свідомість. Батьки викликали швидку медичну допомогу. Раніше за медичною допомогою не звертались", - розповіли у поліції.

Зазначається, що у 2015 році батько хлопчика був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй доньці.

Чоловіку вручено підозру у скоєнні злочину, передбаченого  п. 2, ч. 2, ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Згідно із санкцією інкримінованої йому статті, чоловіку загрожує довічне ув'язнення.

Як повідомляв УНІАН, у Києві знайшли тіло немовляти у пакеті, поліція підозрює у вбивстві матір дитини.