ДТП сталася на зупинці громадського транспорту у центрі міста, на проспекті Свободи / фото ФБ/Ігор Зінкевич, депутат Львівської міської ради

У центрі Львова, біля Оперного театру, на зупинці громадського транспорту сьогодні сталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного автобуса, під час якої постраждала жінка.

Читайте такожНа Львівщині автобус з туристами розтрощив "Мерседес"

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, близько 15.00 автобус маршрутного таксі скоїв наїзд на 68-річну львів‘янку. ДТП сталася на зупинці громадського транспорту у центрі міста, на проспекті Свободи.

Відео дня
фото ФБ/Ігор Зінкевич, депутат Львівської міської ради

«Жінку госпіталізовано, наразі медики встановлюють діагноз та надають допомогу потерпілій. Всі обставини події з‘ясовуються», - повідомили у Нацполіції області.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор ГО «Варта-1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, автобус переїхав жінці обидві ноги.

«Зі слів свідків, водій маршрутного автобуса №53 здійснив наїзд на жінку. Наїзд відбувся на ноги, у постраждалої перелом обох ніг. Жінка жива, але у важкому стані», - повідомив Зінкевич.

Як повідомили кореспонденту УНІАН очевидці події, жінка потрапила під задні колеса маршрутки, коли намагалася сісти в салон автобуса.

фото ФБ/Ігор Зінкевич, депутат Львівської міської ради

Нагадаємо, у Львові працівник автомобільного сервісу, який у стані алкогольного сп'яніння втікав від правоохоронців на викраденому Daewoo Lanos, протаранив службовий автомобіль поліції.