Патрульні отримали орієнтування про нетверезому водія / Варта1

У Львові працівник автомобільного сервісу, який у стані алкогольного сп'яніння втікав від правоохоронців на викраденому Daewoo Lanos, протаранив службовий автомобіль поліції.

Як повідомили УНІАН у прес-службі патрульної поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько 01.00.

Варта1

Патрульні отримали орієнтування про нетверезого водія, який сів в автомобіль Daewoo Lanos біля ринку у Львові. «Один з екіпажів побачив вказаний автомобіль на вулиці Хоткевича. Водій проігнорував вимогу інспекторів зупинитися і почав втікати. Під час переслідування порушник заледве не спричинив кілька ДТП і продовжував втікати. Зрештою, в’їхав в автомобіль патрульної поліції, який стояв з увімкненими проблисковими маячками на вулиці Чукаріна», - повідомили в поліції.

Відео дня
Варта1

Читайте такожНа Одещині у лісосмузі знайшли понівечений тваринами труп чоловіка

39-річного водія Daewoo Lanos в очевидному стані алкогольного сп’яніння затримали. Він відмовився від перевірки на вміст алкоголю в крові і розповів, що він ремонтував у своєму гаражі Daewoo Lanos, що йому не належить, і вирішив проїхатися.

«Виявилося, що даний чоловік вже позбавлений прав на 10 років Сихівським районним судом Львова. Водієві також загрожує кримінальна відповідальність за невиконання рішення суду. Порушника доставили у Сихівський відділ поліції для подальших процесуальних дій, автомобіль забрали на арешт майданчик», - повідомили в поліції.

За інформацією координатора громадянської організації «Варта-1», депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича, водій-порушник протаранив ліву сторону поліцейського автомобіля Toyota Prius. «Водій у стані алкогольного сп’яніння стверджував, що автомобіль він викрав з сервісу, де і працює», - повідомив він.